Nieuwbouw, verbouw en renovaties in de regio Maastricht

Laro bouw- en timmerbedrijf uit Maastricht is een professioneel aannemersbedrijf met vakkundig personeel, jaren aan ervaring, moderne apparatuur en logistiek, en een groot netwerk van vakbedrijven in de bouwsector. Wij nemen allerlei projecten aan, van volledige nieuwbouwprojecten, tot aan verbouwingen, renovaties en dakwerkprojecten. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

Nieuwbouw

Als u een nieuw huis of pand wilt laten bouwen, dan zoekt u een aannemer die alle kennis en knowhow in huis heeft en die de juiste banden in de sector heeft om het project van A tot Z naar tevredenheid uit te kunnen voeren. Laro bouw- en timmerbedrijf is die aannemer. Met goede communicatie en logistiek en met jaren aan ervaring in de bouwsector is geen project te gek voor ons.

Verbouwen

Of u nu een deel van uw huis wilt laten verbouwen, of een mooi pand heeft gekocht voor uw onderneming dat op de behoeften van uw bedrijf moet worden aangepast, Laro bouw- en timmerbedrijf heeft veel ervaring met hoogwaardige verbouwingsprojecten. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Renovatie

Bij een renovatie is het belangrijk om met een bedrijf te werken dat de waarde van de oorspronkelijke infrastructuur begrijpt en weet hoe deze kan worden ingebed in een modern bouwproject. Laro bouw- en timmerbedrijf heeft jarenlange ervaring met renovaties, van oude kerken tot woonhuizen. Neem contact op voor een gesprek over uw wensen.

Dakwerken

Laro bouw- en timmerbedrijf heeft vakmensen in dienst op alle gebieden. Zo kunnen wij u ook van dienst zijn met diverse dakwerken. Onze specialisten leggen daken van pannen, bitumen, kunststof, shingles, of wat u maar wilt en bouwen dakramen en daglichtsystemen in. Neem contact op voor meer informatie.